COMPEX AYRE

Sale price Price ден 43,260.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Чувствувајте помош каде било, во секое време со компресивните чизми Compex Ayre. Дизајнирани  за тренери, елитни атлети  и рекреативци кои се во движење, Ayre е терапевтски производ кој користи интермитентна пневматска компресија. Кога вежбате, телото го собира нивото на лактат како бипродукт на мускулната контракција. Compex Ayre користи динамична пулсирачка компресија на екстремитетите во бранови за времетраењето на неговата употреба, што помага да се промовира брзо заздравување. Седнете, наполнете ги чизмите и уживајте во опоравувањето до 3 часа каде било со едно полнење.