COMPEX FIT 1.0

Sale price Price ден 13,900.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Мускулниот стимулатор Compex Fit1.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за тонирање на мускулна маса, ослободување од болката која се јавува при воспалителни процеси, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува
јачината на мускулот за 30 %. Апарат за оние кои практикуваат активности еднаш до два пати неделно. Ја намалува болката при воспалителни процеси.