COMPEX SP 2.0

Sale price Price ден 29,000.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Ги тонизира вашите мускули, го обликува вашето тело, ви помага да се опуштите и побрзо да закрепнете. Со основните својства на електростимулацијата и технологијата MI (мускулна интелигенција), SP 2.0 е идеален партнер за спортисти кои вежбаат 1 или 2 пати неделно.