Compex SP 8.0

Sale price Price ден 74,750.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Најдобра Wireless верзија на Compex, дизајнирана за најдобрите, оние кои практикуваат физичка активност секој ден во неделата. Мускулниот стимулатор Compex SP8.0 ги подобрува перформансите и ефикасноста на моторните движења. Одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција, и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува јачината на мускулот за 30 %.
Ја содржи функцијата Mi-scan (персонализирана функција која има за цел да ја мери подготвеноста на мускулот на регијата која ќе се третира). Единствен уред кој се издвојува по функцијата Mi-autorange (автоматско одредување на најсоодветното ниво на стимулација). Со Mi-tens функцијата се определува оптималната сила на стимулација на мускулот. Compex SP8.0 исто така доминира по функцијата Mi-action. --Со оваа функција се оптимизира ефикасноста од Mi-sensor функцијата. Доброволно се комбинираат електростимулации и контракции кои даваат перфектни резултати по само три сесии од користењето;
Го зголемува VO2 max за 7 %;
Ја редуцира млечната киселина која се лачи по напорна физичка активност за 25%;
Го зголемува протокот на крв за 300%;