Thalgo Spiruline Boost Energising Eye Gel

Sale price Price ден 1,450.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Овој ролон со ефект на „коцка мраз“ ги брише знаците на умор и темни кругови во еден чекор за моментално посвеж предел околу очите. Ден по ден се намалуваат првите брчки и фините линии. Оживува сјајот на пределот околу очите.