COMPEX – FIT 5.0

Sale price Price ден 40,000.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
  • Ослободување на болка/TENS

Универзални TENS. Редукција на мускулна тензија. Мускулни болки. Болки во грбот. Лумбаго. Епикондилитис. Тендинитис. Превенција на грчеви.

  • Рехабилитација

Мускулна атрофија. Зајакнување.

  • Закрепнување/Масажа

Закрепнување после тренинг. Релакс масажа. Редукција на мускулен замор. Вибрациска масажа.

  • Фитнес

Затегнување на рацете. Тонирање на бутовите. Зајакнување на бицепсите. Зајаканување на рамената. Зајакнување на градите. Затегнување на стомакот. Обликување на задникот. Јакнење на телото. Крос тренинг. Мускулно градење. Загревање. Капиларизација. Лимфна дренажа.