COMPEX FIXX 1.0 MASSAGER

Sale price Price ден 18,000.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Комбинирањето на брзината и притисокот на рацете ја прилагодува вашата масажа за да ги задоволи вашите потреби и барања за закрепнување.
Масажерот Fixx 1.0 може да помогне да се намали болката, да се олабават затегнатите мускули и може да се користи за загревање пред активност.