COMPEX FIXX 2.0

Sale price Price ден 27,800.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Масажерот Compex® Fixx 2.0 помага да се загреат мускулите пред тренинг и да се ублажи вкочанетоста по напорна сесија. Пет, моќни поставки за интензитет, поврзани со голема сила на застој, ќе даде интензивен притисок потребен за да помогне безбедно и удобно да се ослободат најтешките точки.  Ротирачката рака помага да ја прилагодите вашата масажа на специфичните потреби на различните мускулни групи. Батериите што се вадат и се полнат, компактниот дизајн и тивкиот мотор помагаат да се олесни секаде и секаде. Изнесете го вашиот внатрешен професионалец со пиштолот за масажа Fixx 2.0.