COMPEX SP 6.0

Sale price Price ден 64,000.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Ја подобрува вашата сила и го враќа волуменот на мускулите, ви помага да се опуштите и побрзо да закрепнете.

Дизајниран за спортисти кои ја практикуваат својата активност повеќе од 3 пати неделно, SP 6.0 ги вклучува сите карактеристики на SP 4.0, но со безжични функции кои обезбедуваат целосна слобода на движење. Неговиот лесен за употреба екран во боја дури ви покажува каде да ги поставите електродите!